Estrada

“SAMO JEDNA OSOBA FALI RIJALITIJU, KAD UĐE BIT HAOS” ĐEDOVIĆ OTKRIO SVE: Svađali su se stalno, A SADA MU FALI (VIDEO)

Marko Đedović, tokom razgovora sa Matejom Matijevićem i Dinom Dizdarevićem prisetio se svoje ljute rivalke.

Marku nedostaje Marija Kulić sa kojom se svađao, ali je imala dobre opaske na račun drugih koje se sviđaju Đedoviću.

– Prošle godine, kada je Marija bila tu… Ana Bulatović bila sa nekim oženjenim, pa on došao ovde da svira klavijature, a Kulićeva kaže: ‘Pa, samo njega i može da ima’. Fali mi baš Marija, jesmo se svađali i to ali smo imali te momente da se smejemo iz srca… Mada u poslednjoj sezoni gde smo bili zajedno, nisu htele ni jedna ni druga da se svađaju sa mnom, spustile su loptu. Voleo bih da je tu da izvređa ovde sve koje bih ja rado, ali ako se zalafuam pa da poludim… Fali mi jako – govorio je Đedović.

– Slažem se, baš fali ovde – dodao je Mateja.

– U suštini ovde već ima dosta prostakluka. Većina je ovde podrumaša, rade grozne stvari, udaraju glave i seku ruke, a to nije za ovu televiziju, ovaj format je svakako gledan a te situacije su za neku ‘žnj’ televiziju – nastavio je Đedović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh