Estrada

Karleuša se obratila medijima:”I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće!”

Pevačica Jelena Karleuša oglasila se drugi put nakon što je u javnost isplivala informacija da ju je suprug Duško Tošić navodno ošamario.

Jelena Karleuša - Screenshot

Jelena je nakon incidenta u porodičnom domu 7. januara odbila medicinsku pomoć, kao i to da podnese prijavu protiv supruga i da ga zakonski goni, ali je prethodno fizički napad prijavila policiji, a nadležni su po njenom pozivu došli u njihov porodični dom na Dedinju.

Ona nije davala izjave medijima povodom ovih dešavanja, ali je ranije danas objavila fotografiju sa pokojnom majkom, a sada se putem Instagrama obratila medijima.

“Zamoliću medije da prekinu s maltretiranjem moje porodice i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom starom srpskom običaju. I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?! To su kutije novogodišnjih poklona i ostaci hrane! Ne znam šta očekujete da nađete?”, napisala je pevačica.

Podsetimo, nakon uzetih izjava i izvršenih procena od strane PS Dušku Tošiću izrečena je Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa J.K. u trajanju od 48 časova, u kom roku će mera biti dostavljena tužilaštvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem iste, prenosi nova.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh