Estrada

CAR ZAVRŠIO U NJENOM ZAGRLJAJU, PROVELI NOĆ ZAJEDNO: Više ne kuka za Majom, kad Marinkovićeva vidi ovo ..

Nije mnogo prošlo otkad je Marinkovićeva diskvalifikovana.

Filip i Ana - Novi

Ana Jovanović i Filip Car su se zbližili tokom jučerašnjeg dana, a to se nije dopalo Tari Simov, koja je istakla da Filip ne utiče dobro na njenu drugaricu. Ipak, njih dvoje su odlučili da pobjegnu od Tare i izađu iz Bijele kuće, kako bi se bolje upoznali.

– Znaš šta mi Maja radila za nju, čim je ušla, a odmah sam je procijenio. Maja mi stalno ljubomorisala na nju. Ono kad mi je Maja bacila pepeljaru, to je zato što sam sjeo pored nje. Ja vidim da je agresivna, ljubomorna, posesivna, ja sam bio sa 200 žena, ja to vidim u očima – pričao je Car okupljenim zadrugarima. prenosi “Novi“.

– Večeras te pratim u stopu – poručila je Ana Caru.

– Idi spavaj, ja idem da se tuširam – rekao je Car.

– Ne, neću ti dati mira. Večeras spavamo u izolaciji – rekla je Ana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh