Estrada

Nina Badrić rastužila obožavatelje: ‘Vidimo se nekom drugom prilikom’

Pjevačica Nina Badrić (49) je na Instagramu i Facebooku sredinom studenog otkrila gdje nastupa za Novu godinu.

Nina Badrić -Ekspresstabloid.ba

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je najavila kako će 30.12 nastupati u Budvi, a 31.12. u Brčkom, no sada je s pratiteljima podijelila tužnu vijest.

Naime, koncert u Budvi je otkazan.

-Dragi svi, Budva je i službeno otkazana 30.12. Vidimo se nekom drugom prilikom- napisala je Nina na svoje Instagram storyju i zasigurno rastužila brojne obožavatelje koji su još kada je najavila nastup bili oduševljeni, a mnogi su komentirali i kako napokon znaju gdje će proslaviti Novu godinu.
Koncert u Brčkom ipak će se održati, a nastup je u društvu glumca Enisa Bešlagića najavila kratim videom u kojem je pozvala obožavatelje da joj se pridruže.

-U Brčkom dočekujemo Novu 2022. godinu. Nina Badrić i bend vas čekaju live. Tko zna tko će sve doći- rekla je pjevačica prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh