Estrada

“Pomišljala sam na NAJGORE I SAOPŠTILA DUŠKU!” – Ono što je suprug rekao Karleuši nikada neće zaboraviti

Jelenu Karleušu pogodila je tragična smrt jutjuberke Kristine Kike Đukić, nakon čega je priznala da se i sama borila sa depresijom i da je u nekim momentima pomišljala na najgore, a sada je otkrila da se tada požalila suprugu Dušku Tošiću čije riječi, kako je istakla, nikada neće zaboraviti.

Jelena Karleusa - Novi

Pjevačica je napisala da je prošla kroz pakao i medijski linč, a svojim pratiocima otkrila je i koji trenutak ju je doveo do toga da se izdigne iz teške situacije. Svojim riječima pokušala je da motiviše mnoge koji su joj poruke slali i otkrivali kroz kakve teskobe prolaze. Jeleninu objavu prenosimo u cijelosti:

– Kad je mlada Kika, poznata jutjuberka, oduzela sebi život i od kad sam napisala post na tu temu, dobila sam na hiljade i hiljade poruka djevojaka i žena koje su mi pisale o svojoj depresiji i problemima. Zatim, od mnogih mladih ljudi LGBT populacije koji se bore sa mnogim problemima naše sredine, itd.

– U jednom momentu pomišljala sam na najgore i to sam saopštila Dušku (njegov odgovor ovdje neću napisati, ali ga nikad neću zaboraviti). A onda na samom dnu mog užasa, desilo se nešto nevjerovatno. Probudio mi se inat i uključio mi se sistem za preživljavanje, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh