Estrada

NAKON POPLAVE I HAVARIJE U STANU: Luna i Marko se oglasili, u NOVOM SU PROBLEMU?!

Luna Đogani Miljković i njen suprug Marko nedavno su kupili stan na Bežanijskoj kosi, a sinoć su proveli prvu noć u njemu.

Luna Đogani - Screenshot

Večeras ćemo spavati u našem ovom domu, konačno nakon toliko dana haosa – najavio je Marko na njihovom Jutjub kanalu, aludirajući na havariju koja ih je zadesila prije samo nekoliko dana, kada je greškom majstora popustio filter u kuhinji i poplavio im veći dio stana, piše Srbija Danas.

Marko i Luna su poželjeli da proslave useljenje, pa su se počastili čašicom alkohola, a kako se na snimku vidi, uz vino su jeli paštetu i hljeb što je mnoge iznenadilo, a kako je par istakao, nije im žao zbog toga što su sav novac dali na uređenje stana u kojem će živjeti sa kćerkom Mijom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh