Estrada

SUPRUGA MARKA BULATA U BOLNIČKOJ POSTELJI: Izmučena od neuspjelih terapija, EVO KAKO IZGLEDA

Pjevač Marko Bulat podijelio je sa svojim pratiocima na Instagramu fotografiju iz bolničke postelje sa svojom suprugom Marijom.

Marko Bulat sa suprugom - Kurir.rs

Ona boluje od hronične anemije, te redovno prima terapije, a najveća podrška u teškim trenucima joj je pjevač.

Marko je uz njihovu zajedničku fotografiju napisao dirljivu poruku, koja je raznježila sve.

– Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspjelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmijehom na licu jer vidiš čovjeka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima, a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmijeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi kćerku i sina, a u meni imaš druga i brata. Bit ću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vjetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vrijeđa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan, a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati a kamoli sj….ti – napisao je pjevač u opisu, dok su se komentari nizali. prneosi “Novi“.

Podsjetimo, Marko i Marija u braku su od 2015. godine i imaju kćerku Doroteu i sina Savu


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh