Estrada

BOBA SE OGLASIO NAKON ŠTO JE OTKRIVENO KO JE OTEO STEFANA Živojinovića ponovo proživljavaju najstrašnije trenutke

Informacija da je sina Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Stefana, pre pre 21 godinu, novembra 2000. oteo je Sredoje Šljukić Šljuka (30), šokirala je javnost.

Naime, lični kurir Dušana Spasojevića Šiptara Bojan T. u ekskluzivnoj ispovesti za Informer otkrio je da je Stefana Živojinovića, sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića, pre 21 godinu oteo Šljuka.

https://www.alo.rs/data/images/2021-09-11/552864_stefan123_iff.png?t=1639658972

Za ovu informaciju Stefanovi roditelji do danas nisu znali pa su bili u potpunom šoku.

– Nisam to čuo – rekao je zbunjeni Boba. Onda je istakao da i dalje, 21 godinu od nemilog događaja nema snage da priča o tome.

– O tome ne pričam, znate da o tome ne pričam. Stvarno ne želim da govorim na tu temu u inostranstvu sam – ljubazno je rekao.

Za razliku od Bobe, Brena se oglašava na temu otmice njenog sina. Kako je uvek isticala, to joj je najtraumatičniji događaj u životu.

– Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 miliona tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanovog tela – rekla je jednom prilikom pevačica.

Stefan je, inače, imao samo osam godina kada je 23. novembra 2000. kidnapovan ispred porodične kuće na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Ta otmica je i danas zvanično nerasvetljena i nikad niko nije bio uhapšen zbog nje. Prema rečima Bojana T, Spasojević je za otmicu deteta saznao dan kasnije, 24. novembra…

– Bio sam pored Dušana kada mu je pozvonio telefon i kad ga je pozvao jedan čovek iz Vlade Srbije. Duća je pobesneo čim je čuo za šta ga sumnjiče, vikao je da nikad ne bi uzimao pare na deci jer i sam ima decu, urlao je na tog čoveka iz države. Taj je onda pokušavao da smiri Duću. Onda su se dogovorili da se šef raspita ko je to i kako uradio… – priseća se Bojan, i nastavlja:

– Otišao je onda sam u drugu sobu. Čuo sam da Duća telefonom priča sa nekim… Vikao je, psovao, je*ao je mater svima redom. To je trajalo neko vreme, pola sata, 45 minuta. Kad je izašao iz sobe, niko od nas nije smeo da mu se obrati.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh