Estrada

STOJA kao KRIS DŽENER! Pjevačica pukla 100.000 €, bila 9 i po sati u VJEŠTAČKOJ KOMI: Ovo sam uradila da bih bila DOBRA RIBA!

Pjevačica Stojanka Novaković Stoja iznenadila je sve novim izgledom, za koji se pobrinuo turski estetski hirurg, koga je ljetos posjetila na klinici u Istanbulu.

Stojanka Novaković Stoja - Screenshot

– Ja sam uvijek nova, ovo sam sve uradila da bih bila riba. Ići ću ponovo da radim nešto kad mi se ćefne, samo da sam zdrava, rekla je Stoja svojevremeno.

Stoja Novaković uradila je ono što je najavila. Ona je drastično promijenila svoj izgled, i to zahvaljujući jednom turskom estetskom hirurgu, zbog koga je išla u Istanbul.

Čim je folkerka predstavila svoj novi izgled na snimanju Pinkovog novogodišnjeg programa, na društvenim mrežama su počeli sa šaljivim komentarima na njen račun, pa su je već prozvali Kris Džener.

Bilo je i onih koji smatraju da sad podsjeća na Patriciju Guči. Iako se mjesecima nagađalo da li će zaista otići u Tursku da promijeni lični opis, Stoja je sada progovorila o novim estetskim zahvatima koje je izvršila.

– To je poznato kod mene! Kad se mijenjam, mijenjam sve! Ljetos sam obećala da ću smršati i napraviti nešto novo. Pokušala sam i uspjelo mi je, baš sam zadovoljna. U Turskoj na liposukciji sam dosta smršala, tamo sam provela 10 dana i posle još dva mjeseca oporavka. Još uvijek me boli, bila sam nepokretna tri, četiri dana, sreća što je moj drug išao sa mnom. Bilo je baš teško, ali se nisam plašila. Gledali su me tamo kao svijetsku zvijezdu – ispričala je Stoja za Kurir.

Dosta se spekulisalo i o svoti od preko 100.000 eura koju je dala za novo lice, ali ona nije htjela da priča detaljnije na tu temu.

– Bila sam devet i po sati u vještačkoj komi. Ne bih o cifri, ali tu je negdje. Kad kažeš Turska, svi znaju da nije baš jeftino i jednostavno, ali ja sam prezadovoljna. Ove praznične dane uglavnom provodim radno. Imamo malo više posla pred Novu godinu, snimanja i sve to – dodala je Stoja.

Sa svojom novom kratkom frizurom i oblikom lica mnogi su prokomentarisali da je gotovo identična majci Kim Kardašijan – Kris Džener.

– Nikad nisam bila s kratkom kosom od kada sam se pojavila, ovo je premijera. Ja sam uvijek nova, ovo sam sve uradila da bih bila riba. Uvijek ću ići da radim nešto kad mi se ćefne, samo da sam zdrava. Sad treniram, zdravo se hranim, pijem samo čajeve – završila je Stoja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh