Estrada

Karleuša odgovorila na uvrede: “Nisam službenica u banci, nisam vaša mama!”

Jelena Karleuša ima 43 godine i majka je dvoje djece, ali kaže da je to ne sprečava niti treba da je spriječi da se slika u scenskim kostimima i objavljuje takve slike na Instagramu.

Jelena Karleuša - Lepaisrećna

Ona na ovoj društvenoj mreži ima 2,3 miliona pratilaca, ali često dobija i negativne komentare koji ukazuju na njene godine i roditeljstvo, koji bi – po mišljenju nekih – trebalo da je u tome zaustave.

Jelena, međutim, kaže da je to rezultat “balkanskog primitivizma” pa je sada objavila oštar komentar kao reakciju:

“Dok svjetskim zvijezdama godine i broj djece pominju kako bi ih pohvalili i naglasili činjenicu da dobro izgledaju, na Balkanu se žene u show biznisu, a koje su ostvarene i kao majke i kao umjetnici, brutalno vrijeđaju. Da, ja imam 43 godine, da, ja imam dvoje djece i da, ja izgledam brutalno dobro.

Nisam službenica u banci, nisam vaša mama, nisam vaša žena, nego JELENA KARLEUŠA, žena koja nosi scenske kostime 27 godina karijere! I to kostime najboljih svjetskih dizajnera. Zato i jesam najbolje obučena žena i ovdje i šire. Od balkanskog primitivizma mnogih mi se s*re, ali me svakako neće pokolebati”, napisala je Jelena na Instagramu, uz fotografiju na kojoj se vidi da ona i Jennifer Lopez nose iste kostime. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh