Estrada

Sveštenik održao opelo za Kiku Đukić, biće sahranjena u bijelom kovčegu!

Mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić (21), koja je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra, biće sahranjena danas na groblju Lešće.

Sahran Kiki Đukić - Kurir

Porodica i prijatelji okupili su se na Lešću, a među prvima su stigle Kikina tetka Nada i njena ćerka Dragana. Nosile su venac na kome je pisalo: “Poslednji pozdrav Kiki”. Njena rođena sestra Ivana tužnog lica nosi Kikinu fotografiju.

Kristina Kika Đukić biće sahranjena uz sveštenika,koji hje u kapeli zajedno sa đakonnom držao opelo, koje je bilo skraćeno. Opelo je kraće trajalo jer su neke crkvene pesme koje se pevaju na uobičajenom opelu sada izostavljene.

Opelo se završilo, pa je tužna povorka krenula ka grobnom mestu. Majka je išla iza vozila, a sve vreme su je držali kako ne bi pala od bola jer je sve vreme plakala.

Kristina će biti sahranjena u belom kovčegu, prenosi Kurir.

Kristina Kika Đukić – Kurir.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh