Estrada

“Nije se ubila zbog INTERNET NASILJA!” – Oglasila se DJEVOJKA Bake Praseta, progovorila o SAMOUBISTVU Kike Đukić

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase sinoć se na kratko oglasio na Instagramu povodom samoubistva jutjuberke Kristine Kike Đukić.

Baka, Anja i Kika - Screenshot

Tada je rekao da će o svemu detaljnije govoriti u okviru videa, koji je trebao sinoć da objavi, ali se to nije dogodilo.

Danas se oglasila Ilićeva devojka, Anja Blagojević, poznatija kao Anja Bla.

Anja je uputila poruku svim influenserima koji su se juče oglasili, ali i svim ljudima koji su poznati javnosti…

– Sada kada su prijatelji preminule djevojke negirali informaciju da se ubila zbog internet nasilja imaM samo jedno pitanje za sve influensere, pjevače i poznate ličnosti uopšteno… Jel vas sramota zato što ste širili lažne informacije? Iskoristili ste priliku da skrenete pažnju na sebe jer ste vi inače žrtve internet nasilja. Vidjeli ste priliku kako da ljudima skrenete pažnju, ali ovo nije ispravan način.. Sada možete da shvatite zašto ljudi i o vama pričaju i šire lažne informacije… Bio javna ličnost ili ne prije nego što nešto kažeš, zapitaj se koliko znaš o tome – glasila je poruka Ane Blagojević, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh