Estrada

POČELA KOMEMORACIJA MARINI TUCKOVIĆ, STIGLA I JELENA KARLEUŠA: Svi se pitaju je li došla Ceca

Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na komemoraciji Marini Tucaković, koja se danas održava u Skupštini grada Beograd, u Starom dvoru.

Jelena Karleuša - ana Paunković

Organizatori memorijalnog supkupa su porodice Tucaković Radulović, a međi prvima su stigli Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Dragana Mirković, Goga Sekulić, Mira Škorić, Saša Vidić, Željko Samardžić, voditeljka Dragana Katić i drugi.

Iako su svi očekivali, pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović nije se pojavila na memorijalnom skupu.

Naine, skup je otvoren za sve medije uz obaveznu novinarsku legitimaciju, te posebne akreditacije nisu potrebne. Porodica je zamolila i da se svi ponesu zaštitne maske, kao i da se pridržavaju fizičke distance, u skladu sa merama. Kako je pisalo u saopšenju za medije, potrebno je i da svi ponesu zeleni karton. prneosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh