Estrada

SIN VIKI MILJKOVIĆ JE PRAVI FRAJER: Ima 14 godina, a već osvaja ozbiljne MEDALJE, evo šta je pjevačica jednom prilikom ispričala o njemu! (FOTO)

Sin Viki Miljković, Andrej je uspešan u tenisu, ima svega 14 godina, a roditelji su preponosni na njega.

Viki Miljković - Expresstabloid.ba

Pjevačica i muzički obrazovana čanica žirija takmičenja ,,Zvezde Granda” Violeta Miljković Viki u javnosti svoj privatni život ne eksponira, ali ono što je posebno raduje jeste što je njen sin Andrej odlučio da krene potpuno drugim stopama, koji se i te kako razlikuje od njihovog posla.

Naslednika Andreja Taškovića (14) pevačica je dobila tokom braka sa njenim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, koji je već uveliko uspešan momčić, koji trenira tenis. Od nedavno, što posebno raduje Viki, Andrej je počeo da ide na turnire, pa je vrlo optimistična po pitanju sinovljeve karijere.

U jednom intervjuu Viki je istakla koliko je ponosna na sina Andreja, kao i da je raduje što je od malih nogu razvio ljubav prema sportu.

– Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu – otkrila je ponosna mama svojevremeno, u intervjuu za “Hello!”.

View this post on Instagram

A post shared by Viki Miljkovic (@viki_miljkovic)

Andrej je svoje roditelje već obradovao mnogim medaljama sa turnira i takmičenja, zbog toga Viki je odlučila da svom sinu pruži sve uslove koji su mu potrebni kako bi na što bolji način napredovao.

– Andrejovo školovanje i aktivnosti ne smeju da trpe zbog prirode mog posla, koji podrazumeva i ostanak do kasnih sati, i česta putovanja. Svakog jutra ustajem pre sedam da mu pomognem da se spremi. Kad ode u školu, nastavim da spavam ili završavam obaveze, prenosi republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh