Estrada

ANA BEKUTA NE MOŽE DA SE SMIRI, PLAČE NON STOP! Pjevačica neutješna zbog lošeg zdravstvenog stanja Milutina Mrkonjića!

Ana Bekuta prolazi kroz pakao posljednjih dana jer njen izabranik, političar Milutin Mrkonjić, bori se za život na kardio-vaskularnoj klinici u Beogradu.

Ana Bekuta - Blic.rs

Ana Bekuta poslednji nastup imala je prije nekoliko dana kada je pjevala na prvom rođendanu sina Predraga i Ane Rajković. Pjevačica je nakon toka otkazala sve nastupe i snimanja kako bi vrijeme provela u svom porodičnom domu na Vračaru.

Ana je stalno na telefonskoj vezi sa doktorima iz bolnice, koji je informišu o zdravlju njenog partnera sa kojim je skoro devet godina u ljubavnoj vezi. Prijatelji i kolege Mrkonjića svakodnevno zovu Anu i pružaju joj riječi utjehe u ovom teškom periodu kroz koji prolaze, ali pjevačica stalno plače i moli se da Mrka pregura i ovu tešku situaciju.

Kako ne može da ide u bolničku posjetu Milutinu, Ana ne izlazi iz njihovog stana, a da o pjevačici najviše vode računa unuci Sonja i Branko, kao i sin Igor Polić koji je svakodnevno obilazi, prenosi Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh