Estrada

PJEVAČICA JE ZBOG OVE BOLESTI TRAJNO OSTALA BEZ MIRISA I UKUSA! Javno progovorila o svemu, pa otkrila: Riječ je o najtežem obliku…

Pjevačica Izvorinka Milošević je prilikom davanja posljednjeg intervjua otkrila detalje bolesti koja ju je umnogome oštetila za cijeli život.

Izvorinka Milošević - Facebook

Naime, riječ je o teškom akutnom respiratornom sindromu (SARS).

– Bile su pandemije i ranije, od španske groznice, pa sve do SARS-a. Ja sam taj SARS ili svinjski grip preležala prije deset godina. Od tada nemam čulo ukusa i mirisa uopšte. Malo mi se samo povratilo čulo ukusa, ali miris skoro da uopšte ne osjećam. To se nikada nije povratilo – otkrila je Izvorinka i dodala:

– Riječ je o najtežem obliku SARS-a – H1N1. Ja sam to preživjela i zato sam ubjeđena da moje tijelo negdje ima zapis o tome, pa me ovaj novi virus nije uhvatio, ali sam ipak oprezna i pazim se. Svako ko je edukovan zna kako se prenosi virus, pa pazi sebe i porodicu, a ko se čuva – tog i Bog čuva – dodala je Miloševićeva.

– To što mene dosad ovaj korona virus nije uhvatio ne znači da neće u budućnosti, ali sigurna sam da moj DNK čuva to što sam preležala najteži oblik SARS-a prije deset godina. Nadam se da sve ovo sa pandemijom neće predugo trajati – otkrila je pjevačica, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh