Estrada

Kija Kockar POTEZOM zbunila sve: Podijelila USPOMENU sa Slobom Radanovićem tri godine nakon razvoda

Tokom zajedničkog nastupa jasno se vide zaljubljeni pogledi sada bivših supružnika.

Kija i Sloba - Ekskluziva.ba

Milionski auditorijum prije tri godine pratio je javnu prevaru na nacionalnoj televiziji, kada je Slobodan Radanović prevario svoju ženu Kristinu Kiju Kockar sa kćerkom poznatih densera Lunom Đogani.

Nekoliko godina kasnije mnogi kažu da nijedna rijaliti priča nije nalik njihovoj, a gotovo da nema dana kada se ljubavni trougao nije našao na naslovnim stranicama domaće štampe.

Iako je Radanović trenutno vjeren sa Jelenom Đuričković i apsolutno posvećen svojoj muzičkoj karijeri, Kija još uvijek nije emotivno ispunjena, ili, bar, o tome, ne govori javno.

Naime, pjevačica i rijaliti pobjednica Kija Kockar sada je objavila uspomenu sa bivšim suprugom Slobodanom iz emisije “Ami Dži šou”, kada su ukrstili glasove i otpjevali pjesmu “Shallow”, a na ovaj način podgrijala sumnje da njene emocije nisu sasvim ugašene, prenosi Objektiv.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh