Estrada

OBOLJELA SAM, SAMO MI BORBA OSTAJE! Merima Njegomir se bori sa kancerom, a njena ispovijest će natjerati suze na oči! Evo šta je rekla o najtežim trenucima!

Pjevačica Merima Njegomir susrela se sa zdravstvenim problemima, a i sama je potvrdila da se veoma loše osjeća.

Merima Njegomir - Kurir.rs

Naime, Merima je teško pričala, te se u par navrata i borila za dah, ali njena pozitivnost nije prestajala da zrači.

– Zdravstveno se osjećam loše, borim se protiv teške bolesti. Sa velikim timom stručnjaka i ljekara nadam se da ću se izboriti sa ovom teškom bolešću… Upotrebljavam svu svoju snagu i sve ono što sam prethodnih godina imala, tu moju energiju i da pokušavam da se izborim. Mnogi su se izborili, nadam se da ću i ja, mislim pozitivno – kaže pjevačica.

– Uz veliku pomoć i podršku moje djece, kao i prijatelja i kolega koji se javljaju i za koje vidim da me vole, nekako mi ovo lakše pada i nadam se da ću na najbolji način moći da se izborim sa ovim. Šta da kažem… Oboljela sam kao i milioni ljudi što obolijevaju u svijetu, pa eto, i mene je pogodilo, nažalost. Ja koja sam uvijek eksplodirala od energije, ali bol se javi i onda ste u stvari, prepušteni sebi i naravno svojima oko sebe, a moje četvoro djece su maksimalno uz mene i bore se zajedno sa mnom, tako da se nadam da ću pobjediti sve ovo. Samo mi ostaje borba – zaključuje Merima, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh