Estrada

ZERINA NE LIČI NA SEBE: Skroz se OSUŠILA, a njeno LICE će vas tek iznenaditi (FOTO)

Ko bi rekao…

Zerina Hećo, nekadašnja učesnica rijalitija “Parovi” i “Zadruga”, ostavila je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram u čudu, nakon što je objavila snimke i slike na kojima se jasno vidi njena transformacija.

Zerina je tokom učešća u rijalitijima imala istaknut višak kilograma, pa joj je i mnoga odeća izgledala premalo, usko i usečeno. Međutim, tome je došao kraj.

Zerina je nakon izlaska iz rijalitija, preokrenula svoj život, ali i usled nekih pretrpljenih ljubavnih muka kod nje je došlo do ozbiljnog gubitka kilograma.

Osim što je regulisala ishranu, Zerina je uvela i fizičku aktivnost, što je pokazivala kroz svoje objave na Instagramu.

Međutim, ne podržavaju svi ovakvu njenu promenu. Pored onih koji su oduševljeni kako sada izgleda, pojedinci komentarišu i kako je preterala, kao i da bi trebalo da se malo “popravi”:

– Mnogo si smršala, lepša si sa oblinama.

– Lepše ti stoji kad nisi toliko mršava, nema potrebe za tim – samo su neki od komentara koje dobija na račun svog izgleda.

Pored samog tela, promena se vidi i na njenom licu. Osim što se i ono suzilo usled mršavljenja, Zerina je radila i estetske korekcije, koje su najprimećenije u predelu očiju.

Evo koliko se stesala i kako sada izgleda:


A ovako je nekada izgledala:

SD


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh