Estrada

Saša sa TUGOM na licu pričao o POSLJEDNJEM RAZGOVORU sa Marinkom! Evo šta mu je rekao nekoliko dana prije smrti

Pjevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra nakon borbe sa kancerom pankreasa, a Saša Matić otrio je detalje posljednjeg razgovora sa preminulim kolegom:

-Sticajem okolnosti, kupio sam kuću koja se nalazi baš pored Marinkove i to je kuća u koju namjeravam da se uselim narednih mjeseci. Često je znao da me pita: “Komšo, kad će ti majstori, da se useliš što prije, da se družimo?”. Marko mi kaže, prije nekoliko dana kad sam ga zvao da pitam kako je, da je pitao: “Dokle je komšo stigao sa radovima” – otkrio je poznati pjevač za Objektiv.rs.


A ovako se Saša Matić oprostio od pjevača:

– Dobri moj Marinko.. Pravih riječi uvijek zafali kada najviše trebaju, ti si bio sinonim za pravo pravo prijateljstvo. Od samog početka si stajao uz mene, uvijek imao dobar savet i keca u rukavu kad treba. Nikad te neću zaboraviti. Putuj sa anđelima, dobri moj i pazi se. Porodici iskreno, najiskrenije saučešće.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh