Estrada

MOŽETE LI PREPOZNATI PJEVAČICU: Mama je stalno ovako šišala, ZNATE LI O KOME SE RADI?

Popularna novosadska pjevačica je objavila svoju fotografiju kada je bila mala i nasmijala ljude na društvenim mrežama.

Nataša Bekvalac - Instagram

Popularna pop pjevačica, kako je nazivaju srpski mediji, novosadska barbika Nataša Bekvalac objavila je fotografiju iz djetinjstva, kojom je nasmijala cijelu javnost. Naime, fotografija je uramljena u domu kod njenih roditelja, a na njoj je Bekvalčeva neprepoznatljiva u roze džemperiću sa bijelom kragnom od košulje i tada neprevaziđenom, šerpa frizurom.

– Kaže mama da je takva moda bila – napisala je u opisu fotografije Nataša Bekvalac.

Inače, Nataša Bekvalac je jedna od najuspješnijih i najpoznatijih srpskih pjevačica. Iza sebe ima brojne hitove, ali i tri neuspješna braka sa partnerima na čiji račun i sama voli da se našali u medijima. Ono na šta je najponosnija je njena porodica, najprije kćerke Hana i Katja, ali i na njene roditelje i dvije sestre, inače uspješne poslovne žene Draganu i Kristinu Bekvalac, prenosi Novi.

Nataša Bekvalac – express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh