Estrada

KARLEUŠA IPAK KOPIRA KIM KARDASHIAN! Nabavila je ISTI MODNI DETALJ, samo 2 sedmice nakon starlete!

Fotografije ne lažu…

Jelena Karleuša - Screenshot

Diva Jelena Karleuša, oduvijek je isticala da zapravo svjetske javne ličnost kopiraju njen stajling i da je ona jedini “original”.

Međutim, to izgleda baš i nije tako.

Prije otprilike dvije sedmice, čuvena starleta Kim Kardašijan, objavila je na svom Instagramu nekoliko fotografija sa zanimljivim, čupavim sunčanim naočarima. U pitanju je dobro poznati brend “Balenciaga”, a cjiena ovih naočara iznosi 650 eura.

Ispostavilo se i da je pjevačica Dijana Didi Janković, takođe ljubitelj pomenutog brenda, pa je nakon Kim i ona nabavila svoj pa..

Ipak, činjenica da je već nekoliko dama prije nje, prošetalo iste naočare, nije zasmetalo Jeleni Karleuši. Ona je pazarila iste, ali se odlučila da budu crvene boje, pa se makar po tome razlikuju od Kiminih i Dijaninih, prenosi portal Srbija danas.

Evo i kako izgledaju:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh