Estrada

LAĆA PORUKOM ZA MARINU RASPLAKAO SVE: Futin sin objavio potresne riječi za majku, BOL NE JENJAVA!

Milan Laća Radulović oglasio se nakon što je došao na grob svoje majke Marine Tucaković.

Marina Tucaković - Pink

Danas je održano 40 dana povodom smrti kantautorke Marine Tucaković, a njeni prijatelji i porodica su se pojavili na Novom groblju kako bi odali počast njihovoj voljenoj.

Marina je nakon duge i teške bolesti, ali i od posljedica koronavirusa izgubila borbu za život, nakon čega je njena porodica zavijena u crno. Podsjetimo, Marinina posljednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša Radulovića, za kojim ona nikada nije prestala da pati.

Marina je za Miloša napisala pjesmu ,,Mišo moj” koju je svojevremeno otpjevala pevačica Ana Nikolić.

Nakon napornog dana, Laća se oglasio na Instagram profilu, a njegova objava je sve rasplakala. Naime, Laća je objavio Marininu fotografiju, a u opisu je napisao samo ,,Mama.”.

Svi Laćini pratioci su odmah reagovali, puno riječi podrške, ljubavi i emocija su se nizali u komentarima, a on je na ovaj način još jednom pokazao koliko poštovanje ima prema Marini.

Podsjećanja radi, Laća je istakao da će tek nakon 40 dana od smrti njegove majke otvoriti svesku koju je ona ostavila za sobom, u kojoj se kriju mnoge tajne estrade. Međutim, za sada se to još uvijek nije desilo, a svi iščekuju da vide šta se nalazi na stranicama koje je Marina zapisivala, piše Republika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh