Estrada

“TO VIŠE NIJE MOJ ŽIVOT!” / Luna Đogani o SVAĐI sa PINKOM – Nismo u sukobu, ali nema potrebe da se VRAĆAM!

Pjevačica i pobjednica “Zadruge 2”, Luna Đogani, danas se pojavila na snimanju Grandove emisije, što je mnoge iznenadilo.

Luna Đogani - Instagram

Odmah se povela priča da sa konkurentskom, Pink televizijom, više nije u dobrim odnosima, što je Đoganijeva strogo demantovala, prenosi Srbija danas.

– Ne svađam se ja ni sa kim. Skoro sam bila kod Sanje Marinković u “Magazin in-u”, bila sam u “Amidžiju”… To što me nema u rijalitiju ne znači da sam posvađana sa Pinkom. To više nije moj život i nema potrebe da se vraćam – saopštila je ona.

Luna je upućena i prati i novu, petu sezonu “Zadruge”, te je prokomentarisala i odnos Dalile i Dejana Dragojevića, kojima je brak pred očiju javnosti pukao.

Šta je sve imala da kaže za njih, ali i šta je odgovorila Kristini Kockar, koja ju je nedavno prozvala, poslušajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh