Estrada

Ilma Karahmet i Mirza Selimović su premijerno predstavili novu pjesmu “Mora da je ljubav”

Selimović i Karahmet se zajedno s plesačima Albinom Huskić i Brankom Šarićem pojavljuju u crno-bijelom spotu, snimljenom pod rediteljskom palicom Arneja Misirlića.

faktor

Tekst za pjesmu “Mora da je ljubav” potpisuje Bane Opačić, koji je i ranije sarađivao s mladim pjevačima.

Akustične i električne gitare odsvirao je Nermin Puškar, klavir, klavijature, programiranje Mahir Sarihodžić, bas Borjan Milošević,
električne gitare Dušan Alagić, a prateći vokali Suzana Branković.

Ispod objave pjesme uslijedili su brojni pozitivni komentari, samo neki od njih su “Malo je reći da je predobro. Nista manje se nije moglo očekivati. Bravo za oboje. Vi ste fenomenalan spoj! Bravo i za Baneta. Svaka cast i blago roditeljima koji su vas tako vaspitali…”

U nastavku poslušajte novu pjesmu Ilme i Mirze,prenosi Radiosarajevo


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh