Estrada

OGLASILA SE MAJKA DARKA LAZIĆA NAKON VIJESTI DA GA JE IZBACILA IZ KUĆE: Evo šta je poručila njemu i Barbari – “ONA NIJE MOJA SNAJKA”

On je moje dijete, kakav god da je i šta god da je, ja se na njega ne mogu naljutiti…

Darko Lazić - Screenshot

Nakon što je u medijima odjeknula vijest da je poznatog pjevača Darka Lazića majka Branka izbacila iz kuće u Brestaču, kao i da nisu u dobrim odnosima, Pink.rs portal je kontaktirao folkerovu majku. Kako ona kaže, sa sinom nije u lošim odnosima.

– Nije istina da sam u svađi sa Darkom. Niti je istina da sam ja njega izbacila iz kuće. Ne znam ko to priča. To su gluposti. On je moje dijete, kakav god da je i šta god da je, ja se na njega ne mogu naljutiti – kaže Branka za Pink.rs portal, a na glasine da ne viđa unuka Alekseja odgovorila je:

– Marina je Alekseja dovodila, viđam ga. Možda ga sad jedno vrijeme nije dovodila, ali uglavnom viđam dijete. Oni su tu blizu. I Darko je dovodio Alekseja – kaže pjevačeva majka i otkriva da li Darko dovodi novu djevojku Barbaru Bobak u kuću, kao i u kakvim je odnosima sa njom.

– Darko nekad dođe sam, nekad dovede Barbaru. Za sada mu je samo djevojka, ona nije moja snajka, nego Darkova djevojka, još uvijek. Nisam u svađi ni sa Darkom, ni sa Barbarom. Posljednji put je bio kod mene prije četiri dana i doći će sutra. Ne znam da li će doći sam ili sa Barbarom – poručuje Darkova majka, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh