Estrada

ANA NIKOLIĆ OBJAVILA SLIKU SA NOVIM DEČKOM, ljudi joj pišu da izbriše sliku: “To je oženjen čovjek, ima i djecu” – EVO KAKO IZGLEDA

Pjevačica Ana Nikolić objavila je fotografije na Instagramu sa nepoznatim muškarcem dok mu sjedi u krilu, a komentari su se samo nizali.

Ana Nikolić - Screenshot

Naime, ova njena objava je izazvala buru samo nekoliko minuta nakon postavljanja fotki jer je na njoj označen izvjesni Dejan, piše Blic.rs.

Na slici se može videti pjevačica u krilu nepoznatog muškarca, a on je naslonio svoju glavu na njeno rame i djeluju veoma prisno.

Komentari su se odmah počeli nizati, a neko je otkrio je njen novi izabranik zapravo oženjen. Naime, oni su zajedno dva mjeseca, ludo su se zaljubili i on je ostavio ženu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

“I treba da budeš srećna”, “Konačno slika sa dečkom”, “To je oženjen čovjek i zbog nje ne viđa djecu”, “Pustite ženu neka uživa”, “Primitivno je komentarisati tuđe živote”, “Zar poslije Raste ljubiš ovog?”, glasili su neki od komentara na fotografiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh