Estrada

PREKINULA IZJAVU NA PITANJE O MIRI ŠKORIĆ: Ceca pobjesnila! Neće da priča o bivšoj najboljoj drugarici

Juče je u domaćim medijima odjeknula vest da će u timu Svetlane Cece Ražnatović u takmičenju “Zvezde Granda”, biti i doskorašnja saradnica njene ljute rivalke Jelene Karleuše, Ivana Peters.

Vodeći se saznanjem da je Ceca pozvala Ivanu, novinari su danas na snimanju nove epizode “Zvezda Granda” upitali Ražnatovićku da li je možda u tim pozvala i Miru Škorić, svoju nekadašnju drugaricu, koja je takođe spremala kandidate sa Petersovom u Jeleninom timu.

Cecin odgovor iznenadio je mnoge.

– Da vas pitam nešto, da li sam ja ikoga drugog pomenula, da biste vi imali ovaj šlagort na to? – besno je odbrusila Ceca.

Podsetimo, pevačica za Ivanu ima samo reči hvale, a pored komplimenata na račun njenog pevanja, Ražnatovićeva je istakla i da je privatno obožava, prenosi srbijadanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh