Estrada

KARLEUŠINA SLIKA SA SAHRANE OBIŠLA SVIJET: Vidite li zbog čega?

Komentarisanje odjevne kombinacije Jelene Karleuše nije izostalo ni nakon sahrane Marine Tucaković, a pjevačica se odlučila za pomalo bizaran potez nakon oproštaja od prijateljice.

Jelena Karleuša - Screenshot

Popularna pjevačica je bila u crnoj odjeći, a ružičastu kosu vezala je u punđu. Stjling je bio kompletiran velikim naočarima za sunce, prenosi Novi.

Iako je na sebi nosila potpuno svedenu kombinaciju i bila ucvijeljena zbog gubitka, mnogi su komentarisali kako je ovo potpuni modni pogodak.

Osim toga, na društvenoj mreži Instagram, čuveni frizer Dijont Grej, poznat kao Arogant Te, pohvalio je na svojim storijima Jelenu Karleušu.

– Gospode Bože, kradem ovo! – napisao je na fotografiji JK i stavio emotikon srca.

Ovo su i njeni fanovi primijetili, te su podijelili njegov post.

– Frizer Niki Minaž objavljuje fotografije Jelene Karleuše, a vi pričate da nije poznata van granica Balkana – piše ispod fotografija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh