Estrada

KUHA U STAROJ MALOJ ŠERPI, OVDJE ŽIVI LEPA LUKIĆ: Otvorila vrata svog doma, svima zapao za oko jedan detalj

Pjevačica Lepa Lukić čiji se lik pojavljuje o filmu “Toma” o životu Tome Zdravkovića istakla je da je jako teško podnijela scenario.

– Gledala sam “Tomu”, preplakala sam cijeli film. Glumac Milan Marić je savršeno odigrao Tomu, Olivera Bacić koja je igrala mene je odlično to uradila. Lijepo što je Bjelogrlić to snimio, rekao mi je na premijeri da će u seriji moj lik biti u više scena.


Kaže da je u životu dovoljno zaradila i da sad ne mora da nastupa. Nijedan njen dan nije isti, priča nam da nema nikakvu posebnu rutinu, i da po kući radi kao svaka žena.

– Opuštena sam po tom pitanju, sve zavisi od obaveza i raspoloženja. Kad mi se odmara, ja se odmaram, gledam televiziju, dakle ništa posebno. Radim sve poslove po kući, a kada dođe vrijeme za veliko spremanje i detaljno sređivanje, dolazi žena koja mi pomaže. Moj stan je veliki, nisam neki ladolež da neću da obrišem prašinu. Kuvam, spremim jelo u nekoj manjoj šerpi jer volim da jedem čorbasto i “na kašiku”. Idem u prodavnicu, kupim ono što mi treba, a za veće nabavke tu je moja prijateljica iz Pančeva.

Nikad više u rijaliti

Lepa je nekoliko puta učestvovala u rijaliti programu “Parovi”. Ona se nije takmičila, već je ulazila na dva mjeseca, a gledaoci su je s pažnjom pratili. Ove godine, “Parovi” nisu ni počeli, ali ona otkriva da više ne bi učestvovala.

– Nema više, bilo je dok nas je narod volio, nećemo valjda sto godina da idemo po rijalitijima. Imaju slične emisije i na drugim televizijama. Nema potrebe više.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh