Estrada

Miroslav Ilić o Kićinoj ‘crnoj ženi’: ‘Opsjednuta je sa mnom, već desetljećima me proganja!’

Mirjana i Miroslav se već godinama nalaze po sudovima jer Antonović želi dokazati da je Ilić otac njenog sina Devina. Nakon posljednjeg ročišta, Ilić je prokomentirao bivšu ljubavnicu

Mirjana Miroslav - pixsell

Pjevač Miroslav Ilić (70) u srijedu se na sudu suočio s bivšom ljubavnicom Mirjanom Antonović, koju je Krunoslav Kićo Slabinac opjevao u svom najvećem hitu ‘Zbog jedne divne crne žene’.

Mirjana i Miroslav se već godinama nalaze po sudovima jer Antonović želi dokazati da je Ilić otac njenog sina Devina. Nakon posljednjeg ročišta, Ilić je prokomentirao bivšu ljubavnicu, piše Kurir.

– Ta žena mene proganja desetljećima, ne znam što da više radim s njom. Opsjednuta je sa mnom – rekao je pjevač, koji je prije tri dana saslušan povodom tužbe Mirjaninog sina, no i dalje odbija napraviti DNK analizu.

Miroslav nije htio službeno komentirati samo suđenje, a Mirjana se kratko osvrnula na slučaj.

– Ne odustajem od suđenja. Ni ja, a ni moj sin Devin, koji uskoro stiže iz Amerike. To je sve što mogu reći – rekla je Antonović, koja je za svjedokinju na sudu pozvala i pjevačicu Lepu Brenu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh