Estrada

OVO JE SUPRUGA ŠAKA POLUMENTE: Razveo se od Vesne prije više od 10 godina, pa je ponovo osvojio, a ovako je pričao o BRAKU!

Šako Polumenta već 20 godina je u braku sa Vesnom sa kojom ima troje djece – ćerke Rijanu i Rijaldu i sina Adisa koji se nedavno oženio.

Šako Polumenta - Ekskluziva.ba

Pjevač sa porodicom živi u Podgorici gdje su sagradili svoj dom, a uprkos brojnim skandalima koji su pratili Polumentu, ali i spekulacijama o nevjerstvu, Vesna je i dalje njegova najveća ljubav, piše Kurir.

Ipak, par je imao bračnu krizu prije desetak godina koju nisu mogli da prevaziđu. Šako Polumenta se, kako je sam priznao, 2010. godine razveo, ali kasnije i pomirio sa suprugom.

“U svakom braku dođe loš trenutak. Kod nekog to traje duže, a kod nekog kraće. Mi jesmo bili razdvojeni, ali nije bilo neprijateljstva i nikad nisam otišao od djece, a ni od nje. Za sve što je bilo potrebno bio sam tu”, rekao je on 2013. godine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh