Estrada

LAĆA NAZVAO MATIĆA IKEBANOM? Svi se sklanjali od neprijatnosti koje je pravio Marinin sin na SAHRANI

Marina Tucaković sahranjena je na Novom groblju pored sina Miloša Radulovića, što je bila njena posljednja želja.

Laća, Saša i Ceca - Kurir, Stefan Stojanović

Sahrani je danas prisustvovao samo najuži krug članova porodice i najbližih prijatelja, što je bila želja Marininog supruga Aleksandra Fute Radulovića i sina Milana Laće Radulovića koji su saopštenjem istakli da žele da što manje ljudi dođe zbog teške epidemiološke situacije.

Međutim, ispraćaj Marine Tucaković i dostojanstven oproštaj od nje ostao je u sjenci skandala koji se dogodio na sahrani, a o kom danas pišu svi mediji. Marinin sin Laća navodno je prišao je pjevačici Ceci Ražnatović, pjevaču Saši Matiću, glumcu Milanu Kaliniću i kompozitoru Damiru Handanoviću i tražio da se udalje sa sahrane. Ceca je navodno odmah napustila sahranu, a niko nije želio da komentariše spornu situaciju.

Ono što se desilo na sahrani Marine Tucaković nije smjelo nikada da se dogodi nigdje, a ne na oproštaju od jedne takve žene i umjetnice. Svi prisutni su poštovali epidemiološku situaciju i nosili maske, a držali su i distancu, pa ono što je Laća rekao Ceci i Šaši nema veze s koronom. On je u jednom trenutku prišao Saši i bijesno mu se obratio riječima: “Ikebano, skloni se!”, dok je nastavio da komunicira s Cecom i rekao joj: “Tebe ne mogu da gledam očima”. Ona se iste sekunde okrenula i otišla, a svima je bilo toliko neprijatno da su počeli da se sklanjaju – otkrio je navodno izvor sa lica mjesta.

Ovaj incident Ceca nije željela da komentariše, dok je Saša Matić danas za dao kratku izjavu i vidno neraspoložen otkrio da je on bio pozvan u kapelu da se oprosti s Marinom.

– Futa me je pozvao da uđem u kapelu, ostalo ne želim da komentarišem. Ja sam još uvijek u šoku, izgubio sam blisku prijateljicu i dugogodišnju saradnicu. Izjavio sam Futi saučešće, on me je lično pozvao da uđem u kapelu, sve ostalo ne želim da komentarišem – rekao je Saša Matić za “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh