Estrada

ŠTA SE KRIJE IZA IZNENADNOG POTEZA ATINE TOŠIĆ?! Evo zašto se danas priča samo o Karleušinoj i Duškovoj kćerki!

Zbunila i iznenadila sve!

Jelena i Atina

Atina Tošić “Instagram” je oduševila svojim objavama, pa je na pomenutoj društvenoj mreži već prati oko 130 hiljada ljudi. Njene objave do sada su oduševljavale njene vršnjakinje, a ona je važila za vodeću trendseterku u svojoj generaciji, a onda je uslijedio gest koji je iznenadio njene pratioce.

Naime, Atina Tošić pokazala je da je već od malih nogu izuzteno talentovana za “show biz”, a talenat za medijsku pažnju, naslijedila je od svoje majke Jelene, čiji se svaki postupak na društvenim mrežama komentariše.

Atina je ovog puta, s početkom nove školske godine, ali i modne sezone obrisala sve fotografije nastale tokom ljeta za nama. Čak i fotografije rođendanskog putovanja u Pariz nestale su sa njenog “Instagrama”.

Ovaj potez iznenadio je njene pratioce, jer su objave Jelenine kćerke brojale hiljade lajkova i mnoštvo pozitivnih komentara.

Zašto je Atina Tošić “Instagram” objave obrisala javnosti nije poznato, ali mnogi misle da za jesenju sezonu sprema mnoštvo zanimljivih modnih objava, koje će njenom profilu dati nešto drugačiji, zreliji sadržaj.

Šta se krije iza ovog postupka djevojčice, koja je na društvenim mrežama već velika zvijezda, ostaje da vidimo. Ipak, sigurno je da je uspjela da privuče veliku pažnju i zaintrigira one, koji pomno prate svaki potez kćerki Jelene Karleuše, prenosi Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh