Estrada

TEKST NAPISALA MARINA TUCAKOVIĆ, DŽEJLA RAMOVIĆ JE KARIJERU POČELA SA OVOM PJESMOM: Grand platio “masne” pare, SVI ZNAJU OVAJ HIT

Džejla Ramović koja je osvojila region svojim glasom i stasom je na YouTube kanalu “Grand produkcije” objavila prije dvije godine objavila pjesmu pod nazivom “Ruine”.

Džejla Ramović - Instagram

Pjesmu “Ruine” potpisuju Darko Dimitrov, koji je radio muziku i aranžman, dok je tekst djelo čuvene Marine Tucaković i njenog sina Milana Laće Radulovića. “Ruine” su dobile i ekranizaciju za koju je bio zadužen Miomir Milić. Crno bijeli spot samo je još više istakao Džejlinu nevjerovatnu ljepotu, dok se sve vrijeme stiče utisak da je namjera producenta da ipak u pravom planu bude njen raskošni vokal, piše “Balasevizam“.

Ova numera sigurno će opravdati povjerenje Džejlinih mnogobrojnih fanova i zato je poslušajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh