Estrada

“KUPUJEM NA RASPRODAJI HALJINE OD 500 DINARA” Karleuša izgleda kao milion dolara, SADA JE OTKRILA GDJE NABAVLJA KOSTIME

Jelena Karleuša redovno uzdrma i televizijsku i internet publiku svojim modnim kombinacijama a ne krije i da mnogi njeni detalji koštaju basnoslovne sume novca.

Jelena Karleuša - Objektiv.rs

Međutim, tvrdi da za neke haljine uopšte nije platila silne pare i da modele uspjeva da nabavi i za samo 500 ili 1000 dinara. Tvrdi da i ona kupuje na rasprodajama!

Pratim šta izbacuju svjetski dizajneri, nove kolekcije za sva godišnja doba. Moda je moj hobi, ja se time pasionirano bavim. To mi ide od ruke i imam sreću da imam dobar ukus – kaže Karleuša.

– Ja sam ovde u Grandu nosila stvari od bukvalno 500 ili 1000 dinara koje kupim na rasprodaji. Onda uzmem makaze, iglu i konac, prekrojim, nakačim, našijem, stavim kaiš, sandale, šminka i uvijek dobijem najviše lajkova za najjeftinije stvari – rekla je pevačica za Grand.Online.

Jelena je ponosna i na svoje djevojčice Atinu i Niku i kaže da i njih dvije već sad same biraju garderobu, kombinuju boje i odlučuju šta će da obuku. prensoi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh