Estrada

O HELENI SVI BRUJE, A EVO KAKO IZGLEDA TOPALKOVA ŽENA: Zgodna kao avion, SAD JE JASNO NA KOG HELENA LIČI

Kćerka pjevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović otkako je objavila fotografiju vjereničkog prstena nije prestala da intrigira javnost, a potom je objavila i da se udala.

Helena Topalović - Screenshot

Fotografije u vjenčanici ispred oltara oduševile su sve, a ona nije željela da otkriva identitet svog supruga. Naime, starleta je odlučila da poneki detalj sa svadbe pokaže na društvenim mrežama, pa smo tako mogli da vidimo i skupocjeno prstenje.

Sudeći prema “tagovanim” objavama na Instagramu, Helenin izabranik je Dragan Aleksić, bivši muž voditeljke Jelene Dimitrijević. Spekulisalo se da je Dragan i dalje u braku, što je Topalovićeva oštro demantovala svojevremeno.

O Heleni su ovih dana pune naslovnice, a njenu mamu rijetko javnost spominje.

Po svemu sudeći, njena mama i te kako vodi računa o izgledu, a sasvim sigurno bi na ljepoti mogle da joj pozavide i mnogo mlađe dame.

Vesna na društvenim mrežama često dobija komplimente, a vjerujemo da pjevaču godi što pored sebe ima ovako lijepu ženu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh