Estrada

JUTROS U 6 SATI SE OGLASIO SIN MARINE TUCAKOVIĆ: IMAO JE SAMO JEDNU PORUKU ZA SVE

Marina Tucaković prije dva dana je usljed jakog gušenja primljena u bolnici u kojoj joj je konstantovan koronavirus i jučer je usled pogoršanja zdravstvenog stanja prebačena na resprirator.

Marina Tucaković - Telegraf.rs

Njen sin Milan Laća Radulović obavijestio je putem Twittera da mu je majka loše i zatražio pomoć, a ovoga jutra se oglasio još jednom porukom na svom nalogu.

Vraćam Twitter koji sam zarad mentalne stabilnosti morao da onesposobim. Hvala na dobrim mislima. Na porukama koje su me razniježile. Na zapaljenim svijećama. Na ljudstvu. U koje nikad neću prestati da vjerujem. Idemo dalje! Bit će sve ok.
Čini se da je Milan ugasio svoj Twitter nalog zbog poruka koje je dobijao za majku i emotivne nestabilnosti i brige koju nosi trenutno zbog njenog zdravlja. prenosi 2Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh