Estrada

ŠIFROVANA PORUKA STIGLA U ŠIMANOVCE! Maja priredila Caru rođendansko IZNENAĐENJE – poslala mu VRIJEDAN poklon

Ovome se nije nadao!

Maja Marinković - Screenshot

Danas Filip Car i Anđela Đuričić proslavljaju rođendan u “Dubiozi”. Njihovi najmiliji su se potrudili da im omoguće bogatu trpezu kako bi počastili cimere u “Zadruzi”.

Svi su čekali da vide kakav poklon će Filipu stići od Maje Marinković. Njega je dočekala torta sa lemurima, a opšte je poznato da je to njegov nadimak za Maju.

– Vidi ga lemur – prokomentarisao je Stefan Karić.

Na torti je pisala i dobro poznata Majina izreka “Pa, dobro, šta, lagano”.

Osim torte, Maja mu je poslala i rođendansku čestitku sa skrivenom porukom.

– Hvala ti puno Josipe, hvala puno brate – zahvalio se Filip na čestitkama, pa je na Stanijin zahtjev, našao Majinu čestitku i dao joj, pa je prokomentarisao:

– Nekako mi djeluje da mi ona nije to napisala – rekao je Filip Staniji, pa je Dobrojevićeva počela u sebi da čita čestitku.

– Jako je lijepa torta – dodala je Aleksandra, što je Filip potvrdio.

– Čitaj malo između redova – posavjetovala ga je Matora.

– Jako je inteligentno napisala, sve između redova. Šta se trošila i kupovala mi parfem. Srećan sam, iskreno – rekao je Car, prenosi Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh