Estrada

ENU POPOV PITALI ZA MARKA I LUNU, A POGLEDAJTE NJENU REAKCIJU: “Što mi postavljate ovakva pitanja, SAD ĆU VAM REĆI …”

Ena Popov i Marko Miljković 2006. godine bili su učesnici prve sezone “Velikog brata”, gdje su i započeli svoju romansu, koja se okončala raskidom.

Ena Popov - Screenshot

Iako je prošlo mnogo godina otkako nisu zajedno, Ena i dalje dobija pitanja vezana za Miljkovića.

Naime, ona je svojim pratiocima na Instagramu dobila pitanje koje se ticalo Marko Miljkovića i njegove supruge Lune Đogani, a Ena nije krila koliko ju je to pitanje iznerviralo.

“Mišljenje o Marku Miljkoviću i Luni Đogani”, postavio je jedan od fanova.

“Zašto se meni postavljaju ovakva pitanja? Zbog čega bilo ko mene povezuje sa tom temom, pošto sam ja miljama daleko distancirana od prošlosti. Ja njima kao individuama i kao paru, želim svu sreću na ovom svijetu, da im porodica samo raste i da su svi živi i zdravi. Da uživaju u svom životu i da budu sretni”, rekla je ona vidno iznervirana.

Podsjetimo, Ena je u braku sa Nenadom od 2012. godine, a dobii su dvije kćerkice, kojima su dali imena Rija i Mila, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh