Estrada

PLIŠANI MEDA, TORTA I BROJ 36! Rada Manojlović u haljini za plažu proslavila rođendan

Hvalaaaa puno svima na lijepim željama, uljepšali ste mi ovaj dan. Mnogo mi znače vaše lijepe želje i poruke i ja vam svima želim puno ljubavi i sreće, da vam se dobre želje uvijek samo dobrim vrate, rekla je Rada

Pjevačica Rada Manojlović proslavila je 36. rođendan, a prijatelji i porodica su joj priredili nesvakidašnje iznenađenje što je pjevačica i objavila na svom Instagramu.

Naime, Rada se na pomenutoj mreži pohvalila tortom i napisala da joj mnogo znače želje i poruke koje je dobivala jučer u toku dana.

– Hvalaaaa puno svima na lijepim željama, uljepšali ste mi ovaj dan. Mnogo mi znače vaše lijepe želje i poruke i ja vam svima želim puno ljubavi i sreće, da vam se dobre želje uvijek samo dobrim vrate, volim vas – napisala je Rada emotivnu poruku, a iza nje je bio plišani meda, najverovatnije, poklon od dečka Harisa Berkovića.

I Haris je također podijelio objavu.

Rada je svjećice s torte oduvala sa sestrom Marijom za koju je napisala da je njen saborac, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh