Estrada

ISPLIVAO SNIMAK SVAĐE! ŠA POTEGAO NOŽ, PREPLAŠENA TARA NIJE SMJELA DA NAPUSTI KUPATILO…

Tara Simov je juče šokirala pratioce svojim tvrdnjama vezanim za detalje raskida sa Nenadom Aleksićem Ša. Ona je ispričala šta je sve prethodilo njenoj odluci da raskine sa njim. A sada su isplivali dokazi koji te tvrdnje i potkrepljuju.

Tara i Sha - Screenshot

Na društvenoj mreži TikTok pojavio se klip gde Simova priča okrenuta u kameru i demantuje tvrdnje svog dosadašnjeg dečka.

– Ne, nikad nisma rekla da ga nisam voljela, već da ga već neki period ne volim i da je uključeno samo sažaljenje sa moje strane – rekla je Tara.

A potom je pustila jeziv snimak iz kupatila, gdje se zaključala, dok se, sa druge strane vrata, čuje Ša koji navaljuje na vrata i kvaku i viče.

Video možete pogledati OVDJE.

Bivša zadrugarka je negirala i Nenadovu pričiu da su se posvađali jer nije htio da joj da svoj auto.

– Imam poruke na taj dan sa svojom drugaricom da smo uzimali rent a car, tako da mi apsolutno njegov auto nije bio potreban, tako da i za ovo laže. Svađa uopšte nije bila zbog toga. Svađa je nastupila jer me je budio dok sam spavala, i štipao, vukao, gurao, na šta sam mu ja rekla da odj*be, a on meni da pušim k*rac i da sam ku*va, na šta sam ja njemu odgovorila da je to sve njemu neko drag i tako je tu nastao haos – saopštila je Tara, piše “Puls“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh