Estrada

OVO JE SESTRA IVANE “HURRICANE”; Kratka kosa – ali iste oči! A tek da čujete čime se bavi

Totalno drugačiji stil.

Hurricane - Instagram

Članica grupe “Hurricane”, Ivana Nikolić veliku pažnju je privukla atraktivnim izgledom, a malo ko zna da ima rođenu sestru Sanju koja je profesionalna šminkerka.

Ivana je, naime, jednom prilikom podijelila zajedničku fotografiju sa svojom sestrom Sanjom Nikolić Ivanović i mnogi su primijetili sličnosti u njihovom izgledu. Ivana je prepoznatljiva po plavoj dugoj kosi, dok njena sestra ima kratku frizuru i tamniju boju kose.

Ipak, obje imaju istu boju očiju – prelijepe plave oči. Inače, kako se spekuliše Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe “Hurricane” navodno će se u septembru useliti u “Zadrugu 5”. Kako piše “Informer“, ovogodišnje predstavnice Srbije na Evroviziji navodno uveliko pregovaraju sa čelnicima.

Ivana Nikolić sa sestrom

– Produkcija je nedavno pozvala djevojke na razgovor i predložila im da uđu u “Zadrugu”. Bile su baš zatečene, ali im se ideja dopala! Ubijeđivali su ih da bi to bio odličan poslovni potez jer bi imale besplatnu reklamu 24 sata dnevno – priča izvor pomenutog lista.

Nikolićeva se navodno oduševila ponudom, dok su Vučićeva i Kneževićeva rekle da moraju još malo da razmisle.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh