Estrada

JOVANA NAPUŠTA KARIĆEVU VILU NA ZVEZDARI: Ostavlja LUKSUZ I RASKOŠ, Osman se protivio, ali uzalud – EVO ŠTA SE DESILO

Bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević Misica našla je svoju ljubav u rijalitiju. Od zadrugara Stefana Karića ne odvaja se ni trenutak, a čak se i uselila u vilu Karića na Zvezdari, gdje uživa u ljubavi sa svojim dečkom.

Stefan i Jovana - Screenshot

Ipak, mladi par je shvatio da je suživot sa Stefanovim ocem previše za njih, a ne sviđaju joj se ni priče da zadrugarka svog partnera samo koristi zbog bogatstva, te je Jovana odlučila da je vrijeme spakuje kofere i zajedno Sa stefanom potraži stan u blizini gdje će moći da vode svoj život onako kako oni žele.

Oni žele da budu potpuno sami, da ih niko ne nadgleda! Da mogu da ustanu kada hoće, da budu sloobodni, pa i da ne moraju da stišavaju muziku noću kada Osman hoće da spava. Zato u posljednje vrijeme sve češće bježe iz vile, šetaju gradom, sjede po kafićima i idu na Adu. Iako se njegov otac malo protivio da se presele i iznajme stan jer je kuća prevelika za njega i ženu, Stefan mu je obećao da će naći stan u blizini i da će često dolaziti na ručak sa Jovanom – otkriva za “Star” izvor blizak Karićima i dodaje:

Jovana je najviše insistirala da iznajme stan jer joj je muka od priča kako im se uvalila u vilu i da je sa Stefanom iz koristi. Ovim potezom je pokazala da je briga i za vilu, i za bazen. Zajedno će plaćati taj stan i snositi sve troškove. To će im biti veliki ispit pred vjeridbu i brak ako im ljubav opstane, piše Republika.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh