Estrada

Otac Britney Spears konačno pristaje na povlačenje s pozicije skrbnika pjevačice

Otac Britney Spears, James Spears, složio se da odstupi sa funkcije skrbništva pop ikone, prema novom izvještaju suda u četvrtak.

Britney Spears - ste.india.com

James Spears je bio skrbnik Britney Spears posljednjih 13 godina, ali posljednjih sedmica njih dvoje su imali nekoliko sukoba u sudnici o njegovom nadzoru nad njenom imovinom od približno 60 miliona dolara, piše “Klix“.

Britney Spears javno je rekla da više ne želi da njen otac ima poziciju da kontroliše njen život, a njen nedavno imenovani advokat, bivši savezni tužilac Mathew Rosengart, podnio je prošli mjesec zahtjev za ispunjenje te želje.

U svom dopisu, James Spears je rekao da je peticija neosnovana i da sumnja da bi promjena skrbničkog prava bila od koristi Britney Spears, ali je i dalje spreman prekinuti sukob sa svojom kćerkom.

“Ipak, iako je James Spears neprestana meta neopravdanih napada, on ne vjeruje da bi javna bitka s njegovom kćerkom oko njegove stalne službe kao skrbnika bila u njenom najboljem interesu”, navodi se.

Dakle, iako mora osporiti ovaj neopravdani zahtjev za njegovu smjenu, on namjerava surađivati ​​sa sudom i novim advokatom njegove kćeri kako bi se pripremio za uredan prelazak na novog skrbnika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh