Estrada

KAO SESTRE: Aleksandra Prijović s majkom uživa na moru, a svi govore o ludoj zabavi na bazenu

Borka je prelijepa i zanosna, baš kao i njena mezimica Aleksandra.

Aleksandra Prijović - E - Stock

Da je odnos između majki i kćerki poseban, dokazuju i Aleksandra Prijović i njena majka Borka. Njih dvije su izrazito bliske, a pjevačica je u nekoliko navrata isticala koliko se majka žrtvovala kako bi ona mogla da se takmiči u Zvezdama Granda, te da se trudila da joj uvijek sve obezbjedi, piše “Lepa&Srećna“.

“Ona se odrekla svog posla zbog mene kada sam se ja takmičila jer su snimanja bila vikendrom kada je ona radila. Morala je da da otkaz i sve što su imali, ona, baka i deka, uložili su posljednji dinar da bih ja bila ovdje. Dešavalo se dva-tri puta da nismo imali novac da kupimo haljinu za moj nastup jer dvije godine nije malo snimanja, ali naša familija je bila tu da pomogne… Dešavalo se, meni nikada ništa nije falilo. Borila se za mene”, rekla je Prijovićka nedavno i otkrila da je majka njen najbolji prijatelj.

“Šta god da mi se dešava u životu, prvo pozovem mamu. Majka je moj najbolji prijatelj”, rekla je Aleksandra.

Majka i kćerka uživaju da vrijeme provode zajedno, pa često zajedno idu i na odmor. Ovoga puta su otputovale na more, a njihove fotorgafije su dokazale da su geni čudo. Naime, Borka izgleda zanosno i prelijepa je žena, što je i Aleksandra potvrdila.

“Mama najljepša”, napisala je Aleksandra uz njihovu zajedničku fotografiju. Pjevačica je podijelila snimke sa žurke na bazenu, gdje je za muziku bio zadužen trubač Dejan Petrović.

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh