Estrada

ISTINA O KRAHU BRAKA Severine i Igora Kojića: Evo šta supružnici rade nakon godinu dana RAZDVOJENOSTI

Poznati bračni par Severina i Igor Kojić već neko vrijeme, niti se oglašavaju po pitanju njihovog razlaza, niti objavljuju zajedničke fotografije.

Severina i Igor - Instagram

Međutim, uprkos brojnim spekulacijama, nazire se odgovor na pitanje šta je sa njihovim odnosom, jer je jedan potez otkrio sve.

Pjevačica je na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prati čak 1,3 miliona fanova, pratila samo Igora Kojića, ali to više nije slučaj. Takođe, ni na Kojićevoj listi ljudi koje prati na pomenutoj mreži više nema Severine.

Supružnici, koji već više od godinu dana ne žive zajedno, ranije su demantovali navode o njihovom razlazu, ali to više ne čine.

U aprilu mjesecu Kojić je viđen na zagrebačkom Kozjaku dok je vukao kofere i odjela na vešalici, a stvari je ukrcavao u kombi beogradskih registracija, otkrili su tada očevici za portal “24sata.hr“.

Pored toga, spekulisalo se da je Severina već našla novu ljubav. O tome da je pjevačica bliska s Tomislavom Voštinićem počelo se sve glasnije pričalo krajem novembra prošle godine, što su prenijeli hrvatski mediji.

Tokom prošlog ljeta Severina je svoje društvo odvela u njegovu modernu vinariju pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svjedoči fotografija na njenoj društvenoj mreži iz septembra, prošle godine. Kako je vinarija u u vlasništvu Voštinića, krenule su spekulacije da je Seve preboljela Igora.

Ipak, zgodni vinar se oglasio i demantovao glasine o njihovoj navodnoj vezi.

Iako ni Severina ni Igor još uvijek ne priznaju zvanično da je između njih sve gotovo, kraj je, sudeći po svim informacijama, neizbježan.

Jedino što se može pronaći kao zajedničko kod nekadašnjih partnera je da oboje uživaju u ljetnjim čarima, ali svako na drugačijoj destinaciji. Severina je u rodnom Splitu, gdje obilazi restorane sa svojim drugaricama, a Igor uživa s društvom u Kotoru, gdje je u noćnom izlasku pjevao i svirao gitaru.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh