Estrada

ZABORAVLJENA “ZVEZDA GRANDA” – Pjevala je uz Tanju i Slavicu, i svi su joj predviđali slavu, ali JEDNA STVAR ju je koštala uspjeha

Ostala je upamćena po specifičnom glasu.

Aleksandra Ristanović - Screenshot

Prva sezona “Zvezda Granda” napravila je pravi bum na estradnoj sceni, a izrodila je brojne muzičke zvijezde. Mnogi od učesnika ovog takmičenja su napravili velike karijere, ali bilo je i onih koji su nestali i danas ih se rijetko ko sjeća, piše “Srbija Danas“.

Jedna od njih je i Aleksandra Ristanović. Aleksandra je, pored Tanje Savić i Slavice Ćukteraš, koje su danas velike zvijezde, ostala upamćena po specifičnom glasu, nije pjevala komercijalnu muziku, koja je tada bila popularnija.

Upravo zbog toga mnogi smatraju da nije napravila veliku karijeru, ali i da su joj ove dvije koleginice “ukrale” slavu.

Ona je gostovala u emisiji “Grand magazin” u kojoj se pristetila svog učešća u prvoj sezoni “Zvezda Granda” koja je emitovana još prije 17 godina.

Aleksandra je iskreno i bez dlake na jeziku prokomentarisala tadašnje učesnike, od kojih je posebno izdvojila dva sada već jako popularna pjevača i velike zvijezde, a to su Tanja Savić i Darko Lazić.

I oni koji se sjećaju Aleksandre iz popularnog takmičenja danas je ne bi prepoznali, potpuno se transformisala, a na račun izgleda na društvenim mrežama dobija brojne komplimente.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh