Estrada

JOŠ JEDNA AUTOBIOGRAFIJA! Neda Ukraden piše knjigu o svom životu! Evo kada planira da je izda!

Iznijet će sve ono o čemu je godinama šutjela!

Neda Ukraden - Kurir.rs

Već godinama unazad Neda Ukraden važi za jednu od najljepših, najatraktivnijih i najpopularnijih naših pjevačica, piše “Alo!“.

Iako je načela osmu deceniju, pjevačica se trudi da ide u korak sa trendovima, a pored novih pjesama koje je objavila, Neda je najavila i izlazak svoje knjige u kojoj će pisati o svom životu.

Prema pjevačicinim riječima, njena autobiografska knjiga će biti predstavljena na Beogradskom sajmu knjiga.

– Od posljednjeg albuma prošlo je četiri godine, a sada sam pjevala pjesme koje nikada nisam. Poruka novog albuma je ljubav. Ne može ništa da zaustavi naše emocije, našu potrebu da se zabavljamo, družimo, putujemo. Nećemo dozvoliti da nas korona spriječi, ljudi su željni zagrljaja – poručila je ona i dodala:

– Moj život je pun uzbudljivih događaja i to ću pretočiti u knjigu koja će izaći u septembru na Sajmu knjiga – zaključila je pjevačica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh