Estrada

DARKO LAZIĆ OBJAVIO SNIMAK SA NOVOM DJEVOJKOM – crnka bez koje ne može zamisliti život: A EVO KAKO ZAJEDNO IZGLEDAJU

Darko Lazić nakon raskida sa Marinom Gagić uplovio je u vezu sa koleginicom Barbara Bobak, i iako je demantovao pisanje medija da su zajedno, osvanuo je snimak koji “potvrđuje vezu”.

Darko Laziić - Ekskluziva

Barbara je na Instagramu podijelila njihove zajedničke video snimke sa proslave rođendana u Švajcarskoj, na koju ju je odveo. piše “Novi“.

Njih dvoje su sve vrijeme pjevali dok nisu skidali osmijehe sa lica, a jasno je koliko su prisni, te nema sumnje da uživaju u ljubavi.

Pogledajte:

Nedavno su se oglasili Darkovi bliski prijatelji i za Kurir rekli da “on više bez nje ne može ni da zamisli život”.

“Darko je ludo zaljubljen u Barbaru i čuju se i gledaju preko video-poziva svakodnevno po više puta. On već planira da Barbara dođe kod njega u Njemačku da zajedno žive i nije isključeno da će se to i dogoditi, s obzirom na to da ne planira uskoro da dolazi u Srbiju”.

Darko Lazic i Barbara – Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh